Not known Factual Statements About ayakkabi es anlamlisi

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Movement Fashion İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine lawnım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

S2 iş ayakkabıları ise su geçirmez özellikleri nedeniyle inşaat sahaları, tarım alanları ve gıda işleme tesisleri gibi nemli veya sıvıların bulunduğu ortamlarda sıklıkla kullanılır.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

S1 bazen ek olarak ara taban korumasıyla birlikte görülmüş ve daha sonra S1P olarak adlandırılmıştır.

SP (Protection In addition): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

Dışarıda çalışıyorsunuz ve ayak parmaklarınız için korumaya ihtiyacınız var, perforasyona ve su spreylerine karşı korumaya mı ihtiyacınız var? O zaman S3 güvenlik ayakkabısı gerekir

Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğUnited kingdom ortamlarda çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

Genellikle deri veya sentetik malzemeler kullanılarak üretilirler. Bu malzemeler, ayakkabıları kırışmaya ayakkabi schecter veya delinmeye karşı korur ve ayakları dış etkenlerden korur.

Dayanıklı iş güvenliği ayakkabılarının sağladığı koruma ve konfor, iş verimliliğini artırırken olası kazaları da en aza indirir. ayakkabi shoes İşte iş güvenliği ayakkabılarının bazı çeşitleri:

three kat meltblown teknolojisi ve two kat spunbond kumaşları ile full sterilizasyon ile el değmeden üretilen n95 maskeleri %ninety eight koruma sağladığı uluslararası testler ile tescillenmiştir. Ventilli ve Ventilsiz olmak üzere iki kısıma ayrılmaktadır. Ventilli olan n95 maskeleri daha çok toz ve kimyasal filtrelemeler de kullanılmakta olup günlük kullanım için uygun görülmemektedir.Daha fazla bilgi için N95 kategorisini inceleyiniz.  

Listeye alınmayı unutulmuş veya düzenleyen arkadaşın bilmediği bir marka Merrell kesinlikle denenmesi gereken bir marka

Ayakkabı mağazası kurmak, uvex iş ayakkabısı toptan ayakkabı satışı yapmak ya da ayakkabı sektöründe yeni bir işletme faaliyetini hayata geçirmek isteyenlerin, en kaliteli ayakkabı markaları hakkında bilgi sahibi olması tavsiye edilmektedir.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Report this wiki page